Bij de modevakschool zijn naast de reguliere naailessen diverse workshops te volgen, zowel voor leerlingen als mensen die geen les volgen bij All-Fashion. Leuk voor jezelf voor meer verdieping, maar ook heel geschikt als vriendinnen- of vrijgezellendag.


Lockmachinecursus
In één (zater)dag leer je de mogelijkheden van jouw eigen lockmachine kennen. Aan de hand van verschillende stoffen en voorbeelden heb je na afloop van de cursus een naslagwerk waar je thuis op terug kunt vallen.

 

Patchwork
In deze cursus leer je in 5 lessen de beginselen van Patchwork met de naaimachine. Daarna kan er gekozen worden voor een vervolgcursus waarin je zelf mag kiezen wat je maakt en wordt er verder ingegaan op de verschillende Patchwork technieken.

 

Hoedjes maken
Een eigentijdse versie van het zelf maken van hoedjes met de naaimachine. Kies een stof en model, en maak in 1 dag een uniek hoedje die niet in de winkel te verkrijgen is.

 

Tassen maken
Zoveel stijlen, zoveel modellen tassen. Kies een stof en model, en maak in 1 dag een unieke tas, helemaal naar eigen smaak.

 

Lingerie en badkleding maken
Leer in 2 zaterdagen je eigen lingerie en/of badkleding maken. Een leuke cursus voor de wat gevorderde naaister. Materialen & patronen zijn bij de modevakschool verkrijgbaar.

 

Naaidagen
Wil je graag een hele dag achter de naaimachine, dan ben je welkom op een naaidag. Op deze dag kun je veel doen en krijg je de hulp die je wenst. Zit je niet op les, maar heb je hulp nodig bij een bepaald kledingstuk dat je aan het maken bent? Ook dan ben je van harte welkom!


Wil je meer informatie over bovenstaande workshops of de prijzen, neem dan contact op per e- mail of telefoon, zie contact.